GaiaTV

Et bevidst valg

Tom kurv

Tom kurv

Velkommen til butikken

Seneste produkter

Handelsbetingelser

1. Generelt

Vi tilbyder

Gaia-TV tilbyder salg af:

1. Bøger

2. DVD'er

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle bestillinger foretaget på dette site. Betingelser gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem kunden og Gaia-TV.

Moms og lande

Priserne er inkl. moms. Købere inden for EU påføres 25% dansk moms. Købere uden for EU påføres ikke moms. Firmaer i EU, dog uden for DK, kan kontakte os for at opnå momsfritagelse ved at oplyse gyldigt EU VAT nummer.

2. Forudsætninger

Generelt

Du kan kun handle hos Gaia-TV, hvis du opfylder følgende betingelser:

1. Du skal ved at klikke på "accepter"-boksen i ordreforløbet bekræfte, at du har gennemlæst vore betingelser, og at du er indforstået hermed.
2. Du skal være mindst 18 år for at kunne handle hos os.

3. Bestilling og registrering af oplysninger

For at bestille beder sitet dig om at afgive dine kontaktoplysninger. Senere viderestilles du til Quickpay, hvor du bliver bedt om at afgive betalingskort oplysninger. Betalingskort-oplysningerne bliver kun registreret af Quickpay (Nets) for at afvikle din bestilling og vil ikke blive anvendt til andre formål.

Om sikkerhed henvises til punkt 5 nedenfor.

Forud for afgivelse af bestilling vil du på sitet se en oversigt, der viser hvad du har valgt samt prisen herfor og det samlede fakturabeløb (inklusiv porto).

Når du har afgivet din bestilling, modtager du en faktura, som du anbefales at udskrive og opbevare som dokumentation for bestillingen.

Når vi har registreret din indbetaling, modtager du en kvittering.

4. Levering

Vi anvender Post Danmark og henviser til deres gældende priser.

Modtagelse af varer

Når du har modtaget dine varer, bør du sammenholde disse med fakturaen. Eventuelle skader under transport dækker vi. Såfremt du konstaterer en fejl eller mangel/skade på de leverede varer – se punkt 6.

5. Betaling

Generelt

Betaling for varer bestilt hos Gaia-TV kan ske ved online betaling med Dankort via vores betalingsleverandør Quickpay (Nets).

Vi trækker pengene ved afsendelse

Vi trækker først pengene, når vi sender varerne.

Med hensyn til tilbagebetaling – se punkt 6.

Hvis varen ikke kan leveres eller afvises på grund af beskadigelse m.v. eller såfremt du udnytter din fortrydelsesret, jfr. punkt 7 nedenfor, vil fakturabeløbet for den pågældende vare blive sendt til dig pr. bankoverførsel, når vi har modtaget dine returvarer. Returfragt for tilbageleveret vare sker for kundens egen regning.

Sikkerhed ved online betaling

I forbindelse med online-betalinger anvendes en krypteringsteknologi ved navn ”Secure Sockets Layer” (SSL). Det indebærer, at det kun er vores betalingsleverandør, der aflæser informationer om dit betalingskort. Informationer om betalingskort bliver sendt videre til Nets i krypteret form, og de bliver ikke gemt eller opbevaret af os.

Du hæfter ikke selv for misbrug af dit betalingskort, med mindre du har overtrådt de gældende regler for brug heraf.

6. Fortrydelsesret/reklamation

Reklamationsret

Som forbruger har man - i henhold til købeloven - 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at hvis du konstaterer en omfattende fabriksfejl eller materialefejl ved varens normale anvendelse, kan du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Skade på produktet som direkte eller indirekte skyldes forkert betjening, er ikke dækket af reklamationsretten.

Konstaterer du fejl eller manglede på de leverer varer, skal du inden 14 dage fra leveringen kontakte os - se punkt 8 samt efterfølgende returnere varen. I forbindelse med reklamationer afholder Gaia-TV returneringsomkostningerne.

Ved reklamation skal du opgive følgende oplysninger:

- Ordrenummer / fakturanummer
- Navn
- Telefonnummer
- E-mail adresse

Fortrydelsesret

Fortrydes bestillingen inden afsendelse, kan den omkostningsfrit afbestilles, evt. forudbetaling vil blive tilbageført.

Hvis du fortryder dit køb efterfølgende, har du ret til at returnere dine varer. Din fortrydelsesfrist er 14 dage, men hvordan de 14 dage beregnes er forskelligt, afhængig af, hvad du har købt, og hvordan du får det leveret. Se evt ”Fortrydelsesfristen – sådan beregnes den” http://www.forbrug.dk/Artikler/Test-og-raad/Ehandel/Nye-Regler/Fortrydelsesfristen-saadan-beregnes-den?tc=BE34F09B33EF496E92D39900771E90AD Hvis du fortryder købet, er fragtomkostningerne for din egen regning.

Varerne kan sendes til os på det under punkt 8 nævnte adresse.

Fakturabeløbet for den pågældende vare vil blive sendt til dig pr. bankoverførsel, når vi har modtaget dine returvarer.

Fortrydelsesretten er betinget af, at varerne overgives til os i samme stand og mængde, som ved leveringen. Du kan dog ikke fortryde købet, hvis du først har brudt forseglingen.

Specialfremstillede varer og bestillingsvarer kan ligeledes returneres.

7. Ansvar

Gaia-TV kan ikke garantere, at sitet til enhver tid er fejlfrit og i fuld funktion.

Risikoen for vare købt hos Gaia-TV overgår til kunden på leveringstidspunktet.

8. Fortrolighedspolitik

High Vibrations Publication and Production ApS forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet og vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part. High Vibrations Publication and Production ApS vil heller ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart.

9. Henvendelser

Alle henvendelser om køb kan rettes til

High Vibrations Publication and Production ApS

CVR: 33597223

Strandskovvej 3 , Liseby
4780 Stege
Danmark

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tlf.: 2916 4455